Ortaokul – Üniversite İşbirliğinin Akademik Gelişimdeki Rolü - 2.Uluslararası Okul Yöneticileri Konferansı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Öncü Okul Yöneticileri Derneği ve İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve işbirliği ile "2023 Vizyonu, Salgın Krizi ve Dijitalleşme Bağlamında Okul Özerkliği" temasıyla gerçekleştiridiği 2. Uluslararası Okul Yöneticileri Konferansı'na okul müdürümüz Mustafa ELİBOL ve fen bilimleri öğretmenimiz Aslıhan DİKMEN tarafından hazırlanan "ORTAOKUL – ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİNİN AKADEMİK GELİŞİMDEKİ ROLÜ" başlıklı bildiri ile sunum gerçekleştirdi. Konferansta okulumuzun 2017 yılından günümüze kadar Trakya Üniversitesi ile yapılan işbirliği ve projeleri paylaşıldı.

Okulumuza her zaman göstermiş oldukları desteklerinden ötürü Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün değerli akademisyenlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

24.06.2021 407

24-06-202124-06-202124-06-2021