´´Okulumuz bir ilki gerçekleştirerek Avrupa SELFIE rozetini almaya hak kazandı.´´

Okulumuz öğretmenlerinden Aslıhan DİKMEN´İN koordinatörlüğünde okulumuz SELFIE anketine %100 katılım göstererek SELFIE rozetini ve katılım belgesini almaya hak kazandı.
Dijital becerilerle ilgili politikaların ve uygulamaların güçlendirilmesine katkı sağlayacak olan SELFIE, okul yönetimi, öğretmen ve öğrenci boyutunda dijital teknoloji kullanımını destekleyecek şekilde tasarlanmış bir öz-düşünüm aracıdır.Avrupa Komisyonunun Avrupa Birliğine üye ve aday ülkelerin eğitim öğretim sistemlerinin geliştirilmesi kapsamında eğitimde teknoloji kullanımının ve dijital yetkinliklerin geliştirilmesi amacıyla Dijital Eylem Planında SELFIE aracının ülkelerde uygulanması eylemine yer verildi.

01.04.2019 330

01-04-201901-04-2019