Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un 8.Sınıf Öğrencilerimiz İçin Yıl Sonu Mesajı

19.06.2020 259

 

 

Sevgili öğrencilerimiz ,

 Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime uğurluyoruz. Eminim buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor, çok karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Şunu iyi bilin ki sizler bu okuldan  mezun olurken, bizlere veda etmiş olmayacaksınız. Öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla her zaman aklınızda bulunacak olan okulunuz size yol gösterici olacak. Burada öğrendiklerinizi ve yaşadıklarınızı bundan sonraki hayatınızda kullanacaksınız.

Herkesin bir hedefi olmalı. Hayatınızın sonunda nerede olacağınızı bilmek istiyorsanız, nereye gittiğinizi bilmek zorundasınız. Bu nedenle kendinize doğru hedefler belirleyiniz. Hedefe ulaşmada size yolunuzu, aldığınız eğitim, iradeniz, azim ve kararlılığınız gösterecektir. Önünüze belki bir sürü engel çıkacak, bocalayacak, zorlanacak, tökezleyecek fakat asla yılmayacaksınız. Yaptığınız işi en iyi ve en doğru şekilde yapmaya çalışın.

Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yenilikçiliğe dayalı araştıran, sorgulayan bireyler olmanızdır. Başarı ve mutluluk haberleriniz bize büyük gurur ve onur verecektir.

Yarın yapılacak LGS sınavı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve okulumuzu sınava hazır hale getirdik. Sınava büyük bir azim ve gayretle hazırlanarak elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Şimdi ise kendinize güvenmek ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. 

19-06-2020