Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL´un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

28.10.2020 250

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Meslektaşlarım ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Cumhuriyetimizin ilanının 97. Yıldönümünü kutladığımız bu anlamlı günde, öncelikle Cumhuriyet Bayramınızı kutluyor, sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

29 Ekim 1923 de "Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare biçimi, Cumhuriyet idaresidir." diyerek ilan edilen Cumhuriyet, atamız tarafından Türk Ulusuna bırakılmış en büyük miras ve asla vazgeçilemez bir değerdir. Bu değeri ilelebet korumak ve yükseltmek bizlerin ve geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın görevidir. Bizlerde bu görevi çok çalışıp Türkiye Cumhuriyeti'nin adını başarılarla duyurarak yerine getirmiş olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.