Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL´un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL´un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2020 1123

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Meslektaşlarım ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugün 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyetinin temellerini atan, ilk milli meclis olan ve Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında büyük rol oynayan, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığı gündür.23 Nisan 1920'de, Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Ulu önder Atatürk geleceğimiz için çok önemsediği çocuklarımıza 23 Nisan'ı bir bayram olarak hediye etmiştir.

Sağlığımızı korumamız için bir süre evlerimizde kalmamızda büyük bir fayda var. Bu yıl bayramımızı evlerimizi süsleyerek, marşlarımızı okuyarak tam bir şenlik havasında kutlayacağız. Önümüzde daha nice bayramlar var. Yine okul bahçemizde büyük bir coşkuyla bayramlarımızı kutlayacağız. Sizlerle kavuşmamıza az kaldı.

23 Nisan bayramı için bizlere gönderdiğiniz videolar, şiirler ve resimler bizleri oldukça duygulandırdı. Sizlerle yine her zamanki gibi gurur duyduk.

Sevgili çocuklar, gün sizin gününüz. Ülkemizin sizlerden beklentisi, ülkemizi dünyanın en güçlü ülkesi yapmak için çalışmanızdır. Hızla değişen bu dünyada ülkemizin adını bilimde, fende, teknolojide, sanayide ve en önemlisi eğitimde altın harflerle yazdırmanızdır. 

Hepinizin bayramını en içten duygularla kutlar,sevgi ve saygılar sunarım.Bayramımız  kutlu olsun...

22-04-2020