Okul müdürümüz sayın Mustafa ELİBOL´un yeni eğitim öğretim yılı mesajı

30.08.2020 247

30-08-2020

Sevgili öğrencilerimiz,değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler,

Yeni bir eğitim öğretim dönemine pandemi nedeniyle uzaktan eğitim süreci ile başlıyoruz. Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, birer yetişkin olarak, yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Uzaktan eğitim sürecini yüz yüze eğitimde de olduğu gibi ''Okul - Aile – Öğrenci'' iletişimini en üst düzeyde tutarak birlikte özverili çalışmalar ile yürüteceğiz.

2020-2021 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler,başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederim.