Öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı Tarafından Belge Gönderildi

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ''GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu'' uygulaması üzerine pilot uygulama çalışmasına okulumuz öğrencileri katılım sağladı.Okul müdürümüz Mustafa ELİBOL ve fen bilimleri öğretmeni Aslıhan DİKMEN ve belirlenen 20 öğrencimiz ile yürütülen çalışma sürecinde öğrencilerimiz 3 hafta boyunca GriCeviz uygulamasını düzenli olarak oynadılar.Proje çalışmasını okulumuz başarılı bir şekilde tamamladı.Proje ekibinde yer alan idareci,öğretmen ve öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından ''Katılım Belgesi'' gönderildi.Okulumuz Türkiye geneli seçilen 400 ortaokul,İstanbul geneli 30 okul arasında yer alırken Silivri ilçesinden katılım sağlayan tek okul oldu.Projede yer alan öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

13.01.2021 274

Proje katılım sağlayan öğrencilerimiz;