Mustafa ELİBOL - Okul Müdürü

1978 Tarihinde Erzurum ili Oltu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini  Oltu’da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Resim İş öğretmenliğinden mezun oldu.2001 Tarihinde Malatya İli Doğanyol İlçesi Gökçe Beldesi Gökçe İlkokuluna Resim İş öğretmeni olarak atandı.2004 Tarihinden 2010 Tarihine kadar Gökçe İlkokulu Müdür V. devam etti.2010 Silivri Gazi İlkokuluna Resim İş öğretmeni olarak atandı.27.09.2014 tarihinde Silivri Gazitepe Ortaokuluna Müdür yardımcısı olarak görevlendirildi.04.09.2015 tarihinde Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokuluna okul müdürü olarak görevlendirildi.2018 yılında Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi ile kurum işbirliği yaparak ‘’TÜBİTAK 4004 Yıldız Kaşifleri Doğa Eğitimi’’ projesinde uzman personel ve kurum yetkilisi olarak görev almıştır. Projenin 2.cisi şuan değerlendirme aşamasındadır. Ayrıca üniversite-ortaokul işbirliği çerçevesi kapsamında 2018 yılından bu yana her yıl gerçekleştirilen  ‘’Bilim Söyleşileri Programı’’ projesinin kurucusu olup öğrencileri alanında uzman bilim insanları ile buluşturmaktadır.2018-2019 eğitim öğretim yılından günümüze kadar Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş eTwinning platformu üzerinden 17 ulusal ve 23 uluslararası projede aktif görev almıştır. Gerçekleştirilen projelerle okul toplamda uluslararası 22 ülke 58 okul, ulusal 279 işbirliği gerçekleştirmiştir. eTwinning platformunda kurum uluslararası 11 ödül kazanmıştır. Okulda TÜBİTAK projelerinin yürütülmesine öncülük ederek 4006 Bilim Fuarı ve 13.-14.Ortaokul Araştırma Projelerine katkı sağlamıştır.2020 Şubat ayında TÜBİTAK’ın ‘’Bilim Söyleşileri’’ programına başvurusu onaylanarak okulda söyleşi programı gerçekleştirmiştir.Uluslararası kurum prestijliği sağlayan eSafety – Güvenli İnternet Sertifikası(Gümüş) , SELFIE ve STEM etiketlerini kuruma kazandırmıştır. Ayrıca kurumda yürütülen faaliyetlerle 2 yıl üst üste ‘’Codeweek Haftası’’ kapsamında ‘’Avrupa Kodlama Haftası Mükemmellik Sertifikasını’’ kuruma kazandırmıştır.Okulda gerçekleştirdiği projeleri 1 ulusal ve 5 uluslararası kongrelerde sunarak yapılan çalışmaların örnek olmasını sağlamıştır. Bu kongreler; Uluslararası Okul Yöneticileri Konferansı (Poster Sunumu),Uluslararası Fen, Matematik, Girişimcilik Ve Teknoloji Eğitimi Kongresi (Sözlü Sunum),28.Uluslararası Eğitim Bilimleri Kongresi (Poster Sunumu),3.Uluslararası Bilim Ve Eğitim Kongresi (Sözlü Sunum),10.Uluslararası Eğitimde Araştırmalar Kongresi (Sözlü Sunum),5.Ulusal Çevre Kongresi (Poster Sunumu)Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen 2019 Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde başvurulan projeye danışmanlık yapmıştır.2015 yılından bu yana okulda ‘’Gökkuşağı’’ adlı yıllık derginin hazırlanmasına öncülük etmiştir.‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çocuk Şenliği’’ ve ‘’Beyciler Sanat Şenliği’’ kapsamında fotoğraf ve resim sergileri programının yürütücülüğü gerçekleştirerek öğrencilerin çalışmalarını sergilemiştir. Ayrıca öğrencilerin görsel sanatlar alanında ulusal ve uluslararası yarışmalara katılımını sağlamıştır.

(212) 745 3540 Eposta