TÜRKSAT 5A'NIN Yolculuğu Dijital Resim Sergisi

22.12.2020 291

Sevgili çocuklar, TÜRKSAT-5A'nın gönderilmesine sayılı günler kala Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenecek olan Dijital Sergi'de yer almak üzere; TÜRKSAT-5A'nın yolculuğunu anlatan resimlerinizi bekliyoruz. Sergi ile ilgili detaylı bilgiye turksat5aninyolculugu.cbddo.gov.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

 

Uzaya olan merakınızın ve sonsuz hayal gücünüzün hiç kaybolmaması dileğiyle...

 

Her bir çocuğun tek resimle katılabileceği dijital sergi için son başvuru tarihi 27 Aralık 2020 olup; başvuru için gerekli bilgilere turksat5aninyolculugu.cbddo.gov.tr  sayfasından erişilebilmektedir. En fazla 10 MB büyüklünde fotoğrafların yüklenebileceği sistemde, çalışmaların A4 ya da A3 formatında yatay olarak yapılması istenmiş ve boya tekniği serbest olarak belirlenmiştir.

Dijital sergiye katılmak isteyen tüm çocuklarımız, çalışmalarının uygun formatta çekilen fotoğraflarını gerekli bilgiler ile birlikte turksat5aninyolculugu@cbddo.gov.tr adresine e-Posta ile iletebilirler.

YAŞ KATEGORİSİ   : 4 - 12 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilir.
TEMA                         : Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından düzenlenecek dijital serginin teması "Çocukların Gözünden TÜRKSAT-5A'nın YOLCULUĞU'' olarak belirlenmiştir.

KAĞIT BOYUTU       : Resimler A3 veya A4 boyutunda kağıt yatay kullanılarak yapılmalıdır.

BOYA TEKNİĞİ        : Boya tekniği serbest stil olup; resimlerde tüm boya malzemeleri kullanılabilir.

KATILIM ŞEKLİ        : Sergiye her bir çocuk tek bir resim ile katılım sağlayabilir. Katılım için gerekli bilgiler;

  • Resim sahibi (Çocuğun) Adı Soyadı, Doğum Tarihi, Okul, Şehir, Resim Açıklaması
  • Velisinin Adı Soyadı, e-Posta adresi
  • Resmin yüklenmesi; tamamı gözükecek şekilde aydınlık bir mekanda cep telefonu ya da fotoğraf makinası ile çekilen maksimum 10 MB büyüklüğündeki fotoğraf yukarıda belirtilen bilgiler ile birlikte turksat5aninyolculugu@cbddo.gov.tr adresine e-Posta yoluyla iletilmelidir.