Scientix STEM Proje Sunumu

18.08.2020 293

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Scientix Projesi kapsamında düzenlenen STEM proje önerileri webinarında okulumuz öğretmenlerinden Aslıhan DİKMEN tarafından sunum gerçekleştirildi.Okullarda salgın hastalık kontrolü üzerine hazırlanan ''Güvenli Robotum'' projesi sunuldu.Scientix Projesi, Avrupa'da STEM (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Matematik) eğitiminde sorgulamaya, araştırmaya, ürün geliştirmeye, buluş yapmaya dayalı eğitimi Scientix Portalı aracılığıyla yaygınlaştırmayı amaçlayan, öğretmenlere, akademisyenlere, okul yöneticilerine, ailelere ve STEM eğitimi ile ilgilenen tüm kişilere açık bir projelerdir.
Okulumuzu Scientix platformunda temsil eden öğretmenimizi kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.

18-08-202018-08-2020