Okulumuzun 'Yaşa,Öğren,Öğret' TÜBİTAK 4004 Proje Başvurusu

2020 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısına okulumuz Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ortaklığında ''Yaşa,Öğren,Öğret'' adlı proje ile başvuru gerçekleştirdi.Projenin amacı, katılımcılara doğayı ve canlıları, biyolojik ve ekolojik bakış açısını tanımalarını sağlama olarak belirlendi.

Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr.Utku GÜNER'in proje yürütücüsü olduğu kadroda uzman personel olarak Prof.Dr.Murat YURTCAN,Prof.Dr.Fulya Dilek GÖKALP,Dr.Öğr.Üyesi.Mustafa KAYA,Araştırma Görevlisi Kaan YENCE,Hüseyin ERSOY ve Mustafa ELİBOL,eğitmen kadrosunda ise Aslıhan DİKMEN, Ali AY, Nevin ELİBOL ve Yasin AGİN yer alıyor.Hazırlanan projeye İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şubesi ayni olarak destek veriyor. Projenin hedef kitlesi ülkemizin çeşitli bölgelerinde farklı eğitim kademelerinde (okulöncesi eğitim,  ilkokul, ortaokul ve lise) görev yapmakta olan öğretmenler olarak belirlendi.Proje sonuçlarının Nisan 2021 ayında açıklanması bekleniyor.

Proje başvurusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün değerli akademisyenlerine, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve proje ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

21.12.2020 177

21-12-202009-12-202009-12-202009-12-2020