Okulumuzun 'Doğa Biziz,Gelecek Biziz' TÜBİTAK 4004 Proje Başvurusu

2020 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısına okulumuz Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü ortaklığında ''Doğa Biziz,Gelecek Biziz'' adlı proje ile başvuru gerçekleştirdi.Projenin amacı, multidisiplinler bir yaklaşım ile öğrencilerin farklı etkinliklerle doğayı tanımaları ve doğa koruma anlayışını geliştirmeleri olarak belirlendi.Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Hüseyin ERSOY'un proje yürütücüsü olduğu kadroda uzman personel olarak Prof.Dr.Murat YURTCAN,Doç.Dr.Utku GÜNER,Dr.Öğr.Üyesi.Mustafa KAYA,Araştırma Görevlisi Kaan YENCE ve Mustafa ELİBOL,eğitmen kadrosunda ise Aslıhan DİKMEN, Ali AY, Nevin ELİBOL ve Yasin AGİN yer alıyor.Hazırlanan projeye İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Orman Ve Su İşleri Bakanlığı 1.Bölge Müdürlüğü Kırklareli Şubesi, Kırklareli Atatürk Toprak, Su ve Tarımsal Meteoroloji Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Kırklareli Doğa Sporları Kulübü  ayni olarak destek veriyor. Projenin hedef kitlesi İstanbul ilinde öğrenim gören ortaokul öğrencileri olarak belirlendi.Proje sonuçlarının Nisan 2021 ayında açıklanması bekleniyor.

Proje başvurusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümünün değerli akademisyenlerine, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze,Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve proje ortaklarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

09.12.2020 607

09-12-202009-12-202009-12-202009-12-2020