Okulumuz fen bilimleri öğretmeni Aslıhan DİKMEN YA DA Dergi Buluşmalarına Katıldı

Okulumuz fen bilimleri öğretmeni Aslıhan DİKMEN  Milli Eğitim Bakanlığımızın Güncel Eğitim Dergisi YA DA'nın ''YA DA Buluşmaları'' programına katıldı. Online olarak gerçekleştirilen toplantıda MEB Bakan Danışmanı ve dergi editörü İpek ÇOŞKUN ve yayın kurulu ekibi ve farklı illerdeki öğretmenler katıldı.Toplantıda öğretmenimiz Aslıhan DİKMEN '' Öncelikle YA DA dergisine emek veren tüm ekibi bizleri böyle bir dergiyle buluşturduğu  için çok teşekkür ediyorum.Dergideki güncel konularla ve alanında uzman kişilerle söyleşiler meslektaşlarımıza ilham kaynağı oluyor.Böyle bir dergiye her zaman katkı sunmaya hazırım.'' ifadelerine yer verdi.Dergi toplantısı diğer öğretmenlerin ve yayın ekibinin söyleşileri ile sona erdi.Öğretmenimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

15.10.2020 376

15-10-202015-10-202015-10-202015-10-2020