Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un Yıl Sonu Mesajı

15.06.2023 126

17-06-2022Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler,

Öncelikle, tüm öğrencilere ve velilere bu başarılı yıl boyunca gösterdiğiniz özveri, çalışma ve destek için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin kararlılığı ve katkıları, okulumuzun başarısını ve öğrencilerimizin bireysel gelişimini mümkün kılmıştır. Eğitim yolculuğunuzda gösterdiğiniz çaba ve azimle, hedeflerinize ulaşmanızdan gurur duyuyorum.

Öğretmenlerimize ise bu yıl boyunca sürdürdükleri öğretim faaliyetlerinde gösterdikleri özveri ve gayret için teşekkür etmek istiyorum. Sizler, sadece bilgi ve becerileri aktarmakla kalmayıp aynı zamanda öğrencilerimize ilham ve rehberlik sağladınız. Yaratıcı ve etkili öğretim metotlarını kullanarak öğrencilerimizin potansiyelini keşfetmelerini sağladınız ve onların geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynadınız.

Son olarak, mezun olan öğrencilerimize ve onların ailelerine yürekten tebriklerimi iletmek istiyorum. Artık yeni bir hayat aşamasına adım atarken, başarılarınızın devam etmesini dilerim ve sizleri gelecekteki hedeflerinize ulaşmak için cesaretlendiriyorum.

Hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaz tatili dilerim.