Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un Yıl Sonu Mesajı

Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un Yıl Sonu Mesajı

17.06.2022 333

17-06-2022












Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler,

2021-2022 eğitim öğretim yılı sürecini başarıyla ile tamamladık. Bu eğitim – öğretim yılında da öğrenci-veli-okul işbirliğini en üst düzeyde birçok çalışmaya imza attık.

Okulumuzda bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı ve WWF-Türkiye Doğal Hayatı Koruma Vakfı ortaklığında yürütülen ''Doğa Öncüleri'' projesi Doğa Öncüleri Gençlik Programı kapsamındaki düzenlenen proje sunumlarına okulumuz final aşamasında ortaokul kategorisinde Türkiye 1. seçildi. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında bilim fuarımızı gerçekleştirdik. Öğrencilerimizle ulusal ve uluslararası birçok faaliyeti birlikte başarı ile tamamladık.

8.sınıf öğrencilerimizi  4 yıllık eğitim maratonundan sonra okulumuzdan uğurluyoruz. Şunu iyi bilin ki sizler bu okuldan  mezun olurken, bizlere veda etmiş olmayacaksınız. Öğretmenlerinizle, arkadaşlarınızla her zaman aklınızda bulunacak olan okulunuz size yol gösterici olacak. Burada öğrendiklerinizi ve yaşadıklarınızı bundan sonraki hayatınızda kullanacaksınız.

Bütün bir yılın yorgunluğunu tatillerde atmak en büyük hakkınızdır. Ancak unutmayınız ki dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Mutlaka bir tatil programı hazırlamalı, ders çalışmayı ihmal etmemeli, konu tekrarı yapmalı, yeni konulara çalışmalı ve bol bol kitap okumalısınız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize iyi tatiller dilerken, başarılı bir eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasında özveri ile çalışan öğretmenlerimize ve kıymetli velilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir tatil geçirmelerini diliyorum.