Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un Yıl Sonu Mesajı

Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un Yıl Sonu Mesajı

04.07.2021 1842

 23-04-2021

Sevgili öğrencilerimiz,değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler,

2020-2021 eğitim öğretim yılını pandemi nedeniyle uzaktan eğitim ve yüz yüze eğitim süreci ile tamamladık.Bu eğitim –öğretim yılında da öğrenci-veli- okul işbirliğini en üst düzeyde bir çok çalışmaya imza attık.Okulumuzda bu yıl Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün organize ettiği  ''GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu'' uygulamasına pilot okul seçilerek çalışmalarını sürdürdü.TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında bilim fuarımızı gerçekleştirdik.Ulusal ve uluslararası eTwinning projelerimizi,ulusal,il ve ilçe geneli bir çok faaliyeti öğrencilerimizle birlikte başarı ile tamamladık.Güzel bir yılı sona erdirirken yeni bir heyecanla yeni dönem olan ''Telafide Bende Varım'' dönemini karşılıyoruz.Öğrencilerimizin  akademik,sosyal ve fiziksel gelişimleri için birbirinden güzel etkinliklerin olduğu bir program hazırladık.

8.sınıf öğrencilerimizi  4 yıllık eğitim maratonundan sonra okulumuzdan uğurluyoruz. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yenilikçiliğe dayalı araştıran, sorgulayan bireyler olmanızdır. Başarı ve mutluluk haberleriniz bize büyük gurur ve onur verecektir.

Son olarak öğretmenlerimize, velilerimize ve kıymetli öğrencilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum.