Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un Dönem Sonu Mesajı

Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL'un Dönem Sonu Mesajı

22.01.2021 253

30-08-2020

 

Sevgili öğrencilerimiz,değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler,

2020-2021 eğitim öğretim yılının 1. dönemini pandemi nedeniyle uzaktan eğitim süreci ile tamamladık. Bu uzun ve zorlu süreçte her şey uzaktan olmamıza rağmen eğitimimize sımsıkı sarıldık. Öğrenci-veli- okul işbirliğini en üst düzeyde tutarak akademik başarılarımızın yanı sıra sosyokültürel başarılarımızı da devam ettirdik.

Bu dönemde Dünya Eğitim Haftası etkinliğine katılarak okulumuzda gerçekleştirilen faaliyetleri farklı ülkelerden öğretmenlerimiz ile paylaşarak okulumuzun uluslararası platformda yer almasını sağladık. Okulumuz 4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları Çağrısına 2 , 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına 1 proje ile toplamda 3 TÜBİTAK projesine başvuru gerçekleştirdi. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ''GriCeviz Bilişsel Beceri ve Zihinsel Gelişim Platformu'' uygulamasına okulumuz pilot okul olarak seçildi ve öğrencilerimiz üstün performans göstererek katılım sağladı. 2020 Avrupa Kodlama Haftasına öğrencilerimiz ile  katılım sağladık.Ulusal ve uluslararası öğrenci odaklı eTwinning projelerimizi devam ettirdik.Ayrıca öğrencilerimiz il geneli,ulusal ve uluslar arası bir çok etkinliğe katılım sağladı ve güzel başarılar elde etti. 

Bu dönemde üstün gayret göstererek eğitimine devam eden öğrencilerimizi, velilerimizi ve fedakarca çalışan öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum.İkinci dönem yüz yüze okulumuzda eğitimimize sağlıklı bir şekilde devam etme temennisiyle iyi tatiller diliyorum.