Okul Müdürümüz Sn.Mustafa ELİBOL´un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23.04.2021 296

23-04-2021

Değerli Velilerimiz, Kıymetli Meslektaşlarım ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün ve çocuklara armağan edilişinin 101. yılını kutluyoruz. Çocuklarımıza armağan edilen bu günde amacımız, akıl ve bilimin ışığında ilerleyerek sonsuza kadar var olabilmek olmalıdır. Meclisimizin kuruluş felsefesi olan "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." sözünün anlam ve önemini çocuklarımıza idrak ettirdiğimizde bu gayeye ulaşacağız. Ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en temel görevimiz budur. Çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor bu günün vesilesiyle, bu günleri bizlere armağan eden şehitlerimizin ve Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasını saygıyla anıyorum.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.