Okul müdürümüz sayın Mustafa ELİBOL´un yeni eğitim öğretim yılı mesajı

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler, Bugün  yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.Bu yılda her yıl olduğu gibi ''Okul - Aile – Öğrenci'' iletişimini en üst düzeyde yürüttüğümüz okulumuzda özverili çalışmalar ile güzel bir yıl geçireceğiz.Öğrencilerimiz geçen yıllarda ulusal ve uluslararası platformlarda güzel başarılar elde ederek bizleri oldukça gururlandırdı. Bu yılda değerli öğretmenlerimizle birlikte mevcut kaynaklarımızı en doğru ve verimli biçimde kullanarak ''yarın bugündür'' bilinciyle, geleceğimizi kuracak olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri ve kendilerini gerçekleştirmeleri için çalışmaya hazırız.  2019-2020 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler, başarı ve esinliklerle dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederim.

09.09.2019 2475