Okul müdürümüz sayın Mustafa ELİBOL´un yeni eğitim öğretim yılı mesajı

11.09.2023 70

11-09-2023

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler,

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanını ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz. Bir okulun başarısının temelinde, öğretmenlerin, öğrencilerin, velilerin ve okul yönetiminin bir arada çalışması vardır. Hep birlikte, yeni bir yılın başlangıcında, bu işbirliği ve dayanışma ruhunu daha da güçlendireceğimize inanıyorum.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, yeni hedeflerimize ulaşmak için bir araya geliyoruz. Bu yıl, daha fazla başarıya, daha fazla öğrenmeye, daha fazla keşfe ve daha fazla büyümeye odaklanacağız. Unutmayın, başarı, disiplin, çalışma azmi ve birlikte çalışma ile elde edilir.

Son olarak, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.