Okul müdürümüz sayın Mustafa ELİBOL´un yeni eğitim öğretim yılı mesajı

07.09.2021 258

07-09-2021

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve saygıdeğer veliler,

Yeni bir eğitim öğretim dönemine gerekli tüm tedbirleri alarak yüz yüze başlıyoruz.Yeni yıla başlarken çocuklarımızın en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerinin ve büyük fedakârlıklarla,öğretmenlerimizin heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz.Eğitimde amaç, gençlerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yetiştirmek, onları en iyi şekilde hayata hazırlamaktır.Belirlediğimiz vizyonumuzda da öğrencilerimizi, Milli Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak, okul öncesi öğretimin ve İlköğretimin amaçları doğrultusunda kişisel, insanlık ilişkileri, ekonomik, ve toplum hayatı bakımından en üst seviyede yetiştirerek yarının teknoloji toplumuna şimdiden hazırlamak temel işlevimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diler, başarı dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ederim.