Öğrencilerimizin Uluslararası Etkinliği

16.10.2023 410

Okulumuz Uluslararası Asteroit Arama İşbirliği (IASC) platformu ile ortaklaşa düzenlenen 18. Ulusal Asteroit Keşif Kampanyası etkinliğine katılmaya hak kazandı.Gerçekleştirilecek olan etkinlik boyunca öğrencilerimiz danışman öğretmenleri ile birlikte asteroitler üzerine çalışma yapacak.Etkinlik boyunca incelenecek görüntüler Hawaii Üniversitesi Astronomi Enstitüsü'ne bağlı 1.8 metre büyüklüğünde ayna çapına sahip PAN-STARRS teleskobundan alınacak ve takımlar kampanya boyunca görüntü setleri alarak özel yazılımı aracılığı ile görüntüleri inceleyecek.Okulumuzu t 6.sınıf öğrencilerimizden Efe ZAĞRALI,Raif Tuna YILMAZ,Ecenaz İMAMOĞLU,8.sınıf öğrencilerimizden İnanç CANBAZ ve Yiğit GÜNDÜZ temsil edecek.Öğrencilerimiz çalışmalarını okulumuz öğretmenlerinden Aslıhan DİKMEN ve okul müdürümüz Mustafa ELİBOL danışmanlığında gerçekleştirecek.Ekibimizi tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.

16-10-2023