eTwinning Projemizin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

Okulumuzun kurucu olduğu ''Dikkat Koronavirüs Var! (Attention ! Coronavirüs is Here)' projenin açılış toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıya projemizin kurucusu fen bilimleri öğretmeni Aslıhan DİKMEN ve okul müdürümüz sayın Mustafa ELİBOL katılım sağladı.Toplantıda ayrıca proje ekibinde yer alan katılımcı öğretmenler,okul idarecileri ve il koordinatörleri yer aldı.Toplantıda proje hakkında kısa tanıtım ve okullar tarafından hazırlanan video gösterisi katılımcılara izletildi.Toplantıda fen bilimleri öğretmenimiz Aslıhan DİKMEN ''Projemizde farkli illerden öğretmenlerimizle bir araya gelerek öğrencilerimiz için farkındalık çalışması gerçekleştirmekten dolayı mutluluk duyuyoruz.Bu ekibin bir parçası olmak gurur verici.'' ifadelerine yer verirken okul müdürümüz sayın Mustafa ELİBOL ''Tüm proje ekibine başarılar dileyerek,bu projenin yeni projelere zemin oluşturduğunu ve öğrencilerimizle birlikte okulumuzun bu projede yer almasından dolayı tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum.'' ifadelerine yer verdi.Proje katılımcıların görüşleri ile sonlandırıldı.

22.12.2020 276

22-12-202022-12-202022-12-202022-12-2020