eTwinning Proje Kapanış Toplantısı

Okulumuzun kurucu ortak olduğu ''Dikkat Koronavirüs Var! (Attention ! Coronavirüs is Here)' eTwinning projesinin kapanış toplantısı gerçekleştirildi.Okulumuz fen bilimleri öğretmeni Aslıhan DİKMEN tarafından yürütülen projede proje ekibi tarafından proje planlama süreci,yapılan etkinlikler ve ortak ürün çalışmaları paylaşıldı.Proje kapanış toplantısına Hatay Kırıkhan İlçe Müdürü sayın İbrahim Cahit Ayazhan,Hatay eTwinning il koordinatörü Ömer BEKTAŞ,proje ekibi,okul idarecileri ve projede yer alan okullardan öğretmenler katılım sağladı.Toplantıya sosyal bilimler öğretmenimiz Ali AY ve okul müdürümüz sayın Mustafa ELİBOL katılım sağlarken okul müdürümüz tüm proje ekibini tebrik ederek,yeni projelerde ekibin bir araya gelmesinde temennilerde bulundu.Proje çalışmalarından sonra proje ekibinin görüşleri ile toplantı sonlandırıldı.

25.01.2021 266

25-01-202125-01-202125-01-202125-01-2021