4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı Başvurumuzu Gerçekleştirdik

13.12.2020 267

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Ali AY tarafından 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvuru gerçekleştirmiştir.Başvurusu yapılan toplam 25 proje;Tarım ve Hayvancılık Teknolojojileri, Sağlıklı Yaşam ve Beslenme,Biyotaklit,Kültürel Miras,Bilim Tarihi ve Felsefesi,Su Okuryazarlığı,Biyoçeşitlilik,Genetik ve Biyoteknoloji,Değerler Eğitimi,Malzeme ve Nanoteknoloji,Havacılık ve Uzay,Okul Dışı Öğrenme Ortamları,Göç ve Uyum,Doğal Afetler ve Afet Yönetimi,Doğal Miras ve Doğal Kaynaklar ve Sürdürülebilir Kalkınma alt başlıklarında yer alıyor.25 projenin gerçekleştireleceği bilim fuarında öğrencilerimiz için  sosyal bilgiler öğretmenimiz Ali AY yürütücülük,fen bilimleri öğretmenimiz Aslıhan DİKMEN ve okul müdürümüz Mustafa ELİBOL danışmanlık gerçekleştirecek.Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

13-12-202013-12-202013-12-2020