4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Başvurumuz Onaylandı

15.05.2020 457

Okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Ali AY tarafından başvurusu gerçekleştirilen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programına başvurusu onaylandı.Onaylanan programda toplam 25 proje;Tarım Teknolojileri ve Seracılık,Sağlıklı Beslenme,Biyotaklit,Kültürel Miras,Bilim Tarihi,Su Okuryazarlığı,Biyoçeşitlilik,Sağlık Teknolojileri,Değerler Eğitimi,Malzeme ve Nanoteknoloji,Havacılık ve Uzay,STEAM,Göç ve Uyum,Doğal Afetler ve Afet Yönetimi,Ekolojik Denge ve Sürdürülebilir Kalkınma alt başlıklarında yer alıyor.25 projenin gerçekleştirileceği bilim fuarında öğrencilerimiz için sosyal bilgiler öğretmenimiz Ali AY yürütücülük,fen bilimleri öğretmenimiz Aslıhan DİKMEN ve okul müdürümüz Mustafa ELİBOL danışmanlık gerçekleştirecek.Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

15-05-2020